City se distreaza in Cupa: A reusit o victorie convingatoare in fata lui Sunderland - VIDEO



023 сентября 2015

Eliminata rusinos anul trecut in optimi, Mancester City ataca in acest an cucerirea trofeului Cupei Ligii Angliei. City a reusit aseara o victorie convingatoarea in fata lui Sunderland si s-a califcat in faza superioara a competitiei. Eroul meciului a fost mijlocasul nationalei Angliei, Raheem Sterling.

 


Dupa doua infrangeri, una in Liga Campionilor si alta in campionat, Manchester City s-a razbunat pe Sunderland in Cupa Ligii Angliei. Cetatenii s-au impus clar aseara cu 4 la 1 si s-au calificat in optimile competitiei. Aguero a marcat primul gol din penalty, dupa care Kevin de Buyne a ridicat scorul la 2 la 0. Noua achizitie a cetatenilor a marcat in al doilea meci consecutiv, primind o pasa excelenta de la un alt nou venit, Raheem Sterling. De fapt englezul a si fost omul meciului. Dupa aceasta Sterling a provocat golul de 3 la 0, dupa ce in urma sutului sau, balonul a nimerit in portar si a intrat in poarta. Apoi Sterling a stabilit scorul pauzei de 4 la 0, cu golul din minutul 36. 


In partea secunda Manchester City nu a mai fortat si le-a oferit sansa gazdelor de a inscrie golul de onoare. In minutul 83, Ola Toivonen a reusit sa marcheze pentru 1 la 4. Astfel, cetatenii se impun clar si merg in optimi, faza in care au fost eliminati sezonul trecut. Mai departe in Cupa Ligii Angliei s-a calificat si Everton. Echipa din Liverpool s-a chinuit insa in fata lui Reading. Formatia din esalonul secund a condus cu 1 la 0 la pauza, dar Everton a reusit sa intoarca scorul in partea secunda. Mai intai Barkley a egalat cu un sut in forta din interiorul careului, dupa care Deulofeu a facut 2 la 1, in urma unei lovituri libere executate excelent. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑