Incredibilul Lewandowski a marcat 5 goluri in 9 minute pentru Bayern in meciul cu Wolfsburg - VIDEO



023 сентября 2015

A marcat 5 goluri in 9 minute. Performanta incredibila a reusit-o atacantul echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski. Clubul bavarez a zdrobit aseara formatia Wolfsburg, scor 5 la 1, in campionat.

 

Wolfsburg a inceput curajos partida de la Munchen. In minutul 26, Caligiuri a marcat pentru oaspeti. Mai mult de atat, la unul din atacurile lupilor, portarul bavarezilor Neuer a iesit din poarta, cum o face deseori si a fost cat pe ce sa fie pedepsit pentru aceasta. 


Adevarata nebunie a inceput dupa pauza. Guardiola l-a introdus in joc pe Lewandowski si nu a regretat alegerea sa. Atacantul polonez a marcat 5 goluri intre minutele 51 si 60. 


Performanta incredibila a lui Lewandowski – 5 goluri in 9 minute, reprezinta cel mai rapid pentatrick in istoria Campionatului Germaniei. Lewandowski a intrat intr-o lista selecta de 13 jucatori, care au reusit 5 goluri intr-un meci din Bundesliga. Recordul absolut, de 6 goluri intr-o partida, il detine Dieter Muller. Atacantul lui FC Koln reusea sa o faca in anul 1977, intr-o partida cu Werder. Victoria de aseara a echipei Bayern Munchen in fata celor de la Wolfsburg, scor 5 la 1, o mentine in fotoliul de lider al campionatului. Bavarezii au 18 puncte, cu 3 mai multe decat Borussia Dortmund, dar si cu un meci mai mult jucat. Intre timp, in Spania, Atletico Madrid s-a impus cu 2 la 0 in fata gruparii Getafe. Griezmann a inscris ambele goluri. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑