TOP 5: Fotbaliştii din Major Soccer League cu cele mai mari salarii anuale



023 сентября 2015
Foto: blog.compassionuk.org

Brazilianul Kaka este cel mai bine plătit jucător din Major Soccer League. Cel mai bun fotbalist al planetei din 2007 are un salariu de peste 7 milioane de dolari la Orlando City. Din top cinci mai fac parte Steven Gerrard, Frank Lampard, Andrea Pirlo şi David Villa.

Site-ul mlsplayers.org a publicat salariile tuturor jucătorilor din Major Soccer League.

Brazilianul Kaka de la Orlando City are cel mai mare salariu din MLS, 7,2 milioane de dolari. Sebastian Giovinco de la formaţia Toronto este al doilea cel mai bine plătit fotbalist din campionatul american cu 7,1 milioane de dolari.

Englezii Steven Gerrard şi Frank Lampard ocupă locurile patru şi cinci în clasament, cu 6,3 milioane de dolari, respectiv 6 milioane de dolari. David Villa câştigă 5,6 milioane de dolari pe sezon, în timp ce Pirlo şi Drogba câte două milioane de dolari.

Doar 14 jucători câştigă peste două milioane de dolari în MLS.

Vedetele din Major Soccer League participă cu regularitate în activităţile din afara fotbalului. Spre exemplu jucătorii formaţiei New York City, Frank Lampard, Andrea Pirlo şi David Villa au inaugurat un nou autocar turistic la New York.

Pe unele scaune din autocar sunt imprimate fotografiile celor trei vedete ale fotbalului mondial.

"Sunt foarte fericit să particip la acest eveniment important pentru New York City. Văzând fotografia mea pe un autocar în New York este ceva foarte frumos şi mă simt mândru", a spzusu Pirlo.

"Sunt mândru că văd aşa ceva aici şi că reprezint echipa alături de Andrea şi Frank. Cred că acest eveniment este important pentru clubul nostru. Nu suntem de mult timp aici. Vom continua să facem lucruri şi mai mari", a spus Villa. . 

David Villa joacă pentru formaţia din New York City de la începutul anului, iar Andrea Pirlo şi Frank Lampard s-au alăturat echipei vara trecută.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑