Latovlevici îl susține pe Piovaccari



Federico Piovaccari a reuşit în cele din urmă să le răspundă cu un gol contestatarilor. Atacantul italian a deschis scorul la Skopje şi începe să confirme aşteptările oficialilor roş-albaştri. "Va avea o evoluţie din ce în ce mai bună", asigură Reghecampf.

Italianul, împrumutat de la Sampdoria, a deschis scorul cu Vardar şi a făcut un prim pas pentru a intra în graţiile suporterilor roş-albaştri. Criticat pentru evolutiile din Supercupa cu Petroul și din meciul tur cu macedonenii, fostul golgheter din Serie B n-a mai ratat ținta la Skopje.

"Federico mai are nevoie de timp, nu este 100% pregătit să joace 90 de minute. Mă bucur că a reușit să marcheze și sunt sigur că în cel mai scurt timp va marca goluri pentru Steaua și va avea o evoluție din ce în ce mai bună", a declarat Laurențiu Reghecampf după meci.

"Ne bucurăm și sperăm să o țină tot așa. Este un jucător bun. Multă lume, nu că a contestat, dar a făcut tot felul de comentarii. Lumea poate să zică ce vrea, el mai are timp să-și revină fizic", l-a completat și fundașul Latovlevici pe antrenorul Stelei.

Vârful de 28 de ani trebuie să suplinească plecarea lui Raul Rusescu la Sevilla. Internaţionalul român a marcat 21 de goluri în ultima ediţie din Liga 1, cu două mai puţin decât numărul de reușite din cel mai bun sezon al lui Piovaccari, la Cittadella.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑