Open Fun Football Schools



În perioada 22-26 iulie 2013 la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă se desfășoară un Seminar organizat de Federația Moldovenească de Fotbal pentru 22 de lideri și 132 de antrenori ai proiectului Open Fun Football Schools

Participanții, care reprezintă 11 școli de fotbal din Nimoreni, Ungheni, Anenii Noi, Măgdăcești, Rezina, Edineț, Bălți, Slobozia, Vulcănești, Dubăsari și Comrat, susțin lecții teoretice și practice.

Miercuri, 24 iulie, Școala de Fotbal din Măgdăcești a organizat antrenamente demonstrative, care au fost urmărite de liderii și antrenorii OFFS. La acțiune au participat 160 copii din familii social-vulnerabile, dintre care 80 fete, care se odihnesc la tabăra "Cristiano" din satul Slobozia Dușca, r.Criuleni.

Oaspetele evenimentului a fost Doamna Ayse Kosar, sociolog, reprezentant al proiectului CCPA din Danemarca.

Proiectul OFFS este implementat în țara noastră de către FMF și organizația neguvernamentală CCPA din Danemarca din anul 2006, iar principalele obiective sunt promovarea fotbalului în toate regiunile Moldovei și acordarea unei asistențe metodice și tehnice asociațiilor, cluburilor și școlilor de fotbal.

              width=  width=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑