Africa de Sud - Noua Zeelandă, 18:00, Digi Sport 2. Duelul care va decide prima finalistă de la Mondial



024 октября 2015

 

**VIDEO** Africa de Sud - Noua Zeelandă, 18:00, Digi Sport 2. Duelul care va decide prima finalistă de la Mondial

Două dintre cele mai bune selecţionate din lume, Africa de Sud și Noua Zeelandă, îşi vor disputa sâmbătă, 24 octombrie, primul loc în finala de pe Twickenham.

Câştigătoare împreună a patru dintre cele şapte turnee finale de Cupă Mondială, Africa de Sud şi Noua Zeelandă se întâlnesc astăzi, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 18:00. În sferturi, sud-africanii au trecut cu 23-19 de Ţara Galilor, în timp ce deţinătoarea trofeului s-a impus cu 62-13 în faţa Franţei.

”Cred că cel mai greu lucru din această săptămână, în pregătirea meciului, este să ne revenim după o victorie aşa de mare. Nu cred că am jucat cel mai bun rugby al nostru.

Când ne-am calificat din grupe, ne-aţi spus că ne-am chinuit, lucru pe care l-am apreciat. A fost bine pentru că ne-a menţinut cu picioarele pe pământ”, a spus Steve Hansen, selecţionerul Noii Zeelande.

Și africanii sunt deciși să facă un meci mare la finalul căruia să fie ei cei care vor juca marea finală a Cupei Mondiale.

”Evident, există presiune. Nu este suficient că am ajuns în semifinale, vom da totul pentru a juca finala”, a spus Fourie du Preez, rugbyst legitimat la Suntory Sungoliath.

Sportivii africani au și punctat care este atuul neo-zeelandezilor.

”Marele lor avantaj este că au un atac fenomenal. Au execuții și o tehnică incredibile și cred că pun mai multă presiune decât orice echipă din lume”, a punctat și Schalk Burger, coleg cu Du Preez la Suntory.

All Blacks, echipa ofensivă a turneului, prezintă un lot extrem de experimentat, cu jucători de renume ca Richie McCaw, Dan Carter, Kieran Read, Ma'a Nonu sau Conrad Smith, alături de mai tinerii Ben Smith, Julian Savea sau Nehe Milner Skudder.

Springboks sunt o combinație de experiență - Bismark Du Plessis, Schalk Burger, Fourie Du Preez, Bryan Habana, JP Pietresen, dar și de tineret - Loud De Jager, Eben Etzebeth, Handre Pollard.

De trei ori s-au întâlnit cele două selecţionate în fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale. Sud-africanii s-au impus de două ori, o dată chiar în finala competiţiei, în 1995.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑