Rayo Vallecano-Espanyol 3-0. Cu Raț titular, madrilenii s-au impus în primul meci al etapei a 9-a



024 октября 2015

 

**VIDEO** Rayo Vallecano-Espanyol 3-0. Cu Raț titular, madrilenii s-au impus în primul meci al etapei a 9-a

Cu Răzvan Raț pe teren tot meciul, Rayo Vallecano a învins-o pe Espanyol în prima partidă a etapei a IX-a din La Liga. Oaspeții au avut prima ocazie de gol pe Vallecas, dar portarul Tono a respins în transversală lovitura de cap a lui Victor Alvarez (11). Madrilenii, cu o singură victorie în fața lui Espanyol în ultimele 15 întâlniri directe, au răspuns prin Patrick Ebert. Germanul a trimis și el în bară în minutul 16.

Gazdele au deschis scorul în minutul 36. Căpitanul Trashorras a transformat o lovitură de pedeapsă obținută după faultul făcut de Enzo Roco asupra lui Javi Guerra.

La jumătatea reprizei secunde, căpitanul lui Espanyol, Victor Sanchez, a fost eliminat după primirea celui de-al doilea cartonaș galben. Cu un om în plus pe teren, Rayo s-a distanțat la 2-0, după golul înscris de Javi Guerra din pasa lui Bebe (76). Golgheterul madrilenilor a mai punctat o dată în minutul 78, cu un șut din afara careului, și a ajuns la 6 reușite în acest sezon.

La ultima fază a meciului, fundașul lui Rayo, Tito, a făcut henț în careu și a fost eliminat. Tono a parat însă lovitura de pedeapsă executată de Burgui (90+3).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑