Bilanţul lui Suarez după un an la Barça: "Golul cu Real, cel mai bun moment"



024 октября 2015

 

**VIDEO** Bilanţul lui Suarez după un an la Barça:

Luis Suarez a debutat oficial pentru FC Barcelona pe 23 octombrie 2014, într-un El Clasico pe Santiago Bernabeu, pe care catalanii l-au pierdut cu 3-1. La exact un an de la acel moment, atacantul uruguayan şi-a făcut bilanţul.

"Niciodată nu mi-am imaginat că voi câştiga Tripla în primul meu sezon aici. A fost nevoie să depăşim multe obstacole pentru a reuşi un sezon stelar", a declarat Suarez, într-un interviu acordat cotidianului Sport.

Deşi câştigarea titlului în La Liga, şi triumfurile din Cupa Spaniei şi, mai ales, Liga Campionilor au reprezentat apogeul unui an extraordinar, jucătorul de 28 de ani are un alt moment preferat în primul său sezon pe Camp Nou.

"Golul pe care l-am înscris celor de la Real Madrid a fost cel mai bun moment", a recunoscut Luis Suarez.

În returul ediţiei trecute de campionat, fostul atacant al lui Liverpool a adus victoria echipei lui Luis Enrique în El Clasico, la prima sa apariţie în acest meci pe Camp Nou.

"Este cel mai important gol al meu la Barcelona. Acest gol are o semnificaţie aparte, având în vedere că adversar a fost Real Madrid", spunea uruguayanul la momentul respectiv.

În primul său sezon la FC Barcelona, Luis Suarez a marcat 25 de goluri în toate competiţiile. În actuala stagiune, sud-americanul a înscris de 7 ori.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑