Dani Pedrosa va pleca din pole-position la Sepang. Spaniolul a stabilit un nou record al circuitului



024 октября 2015

**Dani Pedrosa va pleca din pole-position** la Sepang. Spaniolul a stabilit un nou record al circuitului

Dani Pedrosa va pleca din pole-position la clasa MotoGP, după mai bine de un an. Spaniolul a fost cel mai rapid în calificările desfăşurate în Malaezia şi a stabilit un nou record pe Circuitul International Sepang.

Pedrosa a reuşit un prim tur devastator, iar timpul său, 1'59.053, a fost imposibil de atacat. Pilotul Honda Repsol a fost mai rapid decât colegul său Marc Marquez cu 4 zecimi de secundă.

Valentino Rossi şi Jorge Lorenzo, adversari în lupta pentru titlul sezonului 2015, s-au calificat pe locurile 3, respectiv 4. La final sesiunii, Lorenzo s-a îndreptat către zona parcului închis, rezervată doar primilor trei clasaţi, pentru că a înţeles destul de târziu că a obţinut un rezultat mai slab decât italianul.

La Moto 2, în ultimele minute ale calificărilor a început ploaia, iar elveţianul Thoams Luthi a obţinut primul pole-position din ultimii trei ani. Johan Zarco, noul campion mondial, va pleca în cursă de pe locul 2.

La clasa Moto 3, Nicollo Antonelli va pleca din pole pentru a doua oară în 2015. Miguel Oliveira şi Danny Kent, adversari în lupta pentru titlu, vor fi în prima şi în a doua linie - Oliveira pe locul 3, Kent pe locul 6.

Cursele din Malaezia se vor desfăşura duminică, de la 06.00, şi vor fi ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport 2.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑