Tottenham a suferit cea mai dură înfrângere din acest sezon



 

Adversara Sheriff-ului din grupele Ligii Europei, Tottenham a suferit cea mai dură înfrângere din acest sezon. Echipa londoneză a fost umilită în deplasare de Manchester City cu un nevorisimil scor de 6-0. Într-un alt meci, Cardiff City a remizat surprinzător cu Manchester United, scor 2-2.

Tottenham s-a văzut condusă în partida cu Manchester City încă din minutul 1, după golul marcat de spaniolul Jesus Navas. Gazdele şi-au dublat avantajul în minutul 34, atunci când mijlocaşul lui Tottenham, Sandro a marcat în propria poartă. Manchester City a mai înscris o dată până la pauză, prin Sergio Aguero. În minutul 50, argentinianul şi-a trecut în cont dubla, marcând pentru 4-0.

Echipa antrenată de Manuel Pellegrini a continuat asediul la poarta londonezilor şi a majorat scorul peste cinci minute, după reuşita lui Alvaro Negredo. City şi-a umilit adversarul marcând şi cel de-al şaselea gol în prelungirile partidei, Jesus Navas trecându-şi şi el în cont o dublă.

Tottenham a suferit a patra înfrângere în acest sezon şi pentru prima dată în această ediţie a campionatului a încasat atât de multe goluri. Echipa lui Villas Boas se află doar pe locul nouă în clasament, cu 20 de puncte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑