Manchester City - Sheffield Wednesday 7-0. "Dublă" Lampard și gol la debut pentru puștiul Pozo!



025 сентября 2014

 

Manchester City a făcut spectacol pe teren propriu, în turul 3 al Cupei Ligii Angliei. A fost 7-0 cu Sheffield Wednesday, iar golurile au fost marcate de Lampard (47, 90), Dzeko (53, 77), Jesus Navas (54), Y. Toure (60-pen.) și Pozo (88). La pauză s-a intrat cu 0-0, astfel că toate reușitele au fost semnate în repriza a doua!

City nu a stat prea mult la discuții cu divizionara secundă, chiar dacă oaspeții au rezistat o repriză pe Etihad fără să primească gol. În cele din urmă, veteranul Lampard a păcălit defensiva adversă după centrarea lui Milner, iar de acolo meciul s-a transformat într-o simplă formalitate pentru "cetățeni". Tot Lampard a obținut penalty-ul din care s-a făcut 4-0, execuția aparținând ivorianului Toure.

Pentru City a fost prima victorie de pe 25 august încoace, după o lună dezamăgitoare, în care formația lui Manuel Pellegrini a pierdut cu Stoke și Bayern Munchen, remizând în schimb cu Arsenal și Chelsea. Pentru a fi sigur că nu va da greș în Cupa Ligii, Pellegrini a aliniat la start o echipă puternică, din care au făcut parte Caballero, Sagna, Dzeko sau Kolarov.

Un moment special l-a reprezentat golul marcat de tânărul atacant spaniol Jose Angel Pozo, căruia Pellegrini i-a oferit debutul, atunci când meciul era deja jucat. Intrat în minutul 64, fotbalistul de 18 ani adus de la Real Madrid în urmă cu două sezoane a înscris din pasa lui Navas (88).

La final antrenorul Manuel Pellegrini a declarat: "Cred că e foarte important pentru Frank să marcheze iar. Am spus-o și înainte de meciul cu Chelsea că este un jucător decisiv pentru noi. Poate că are 36 de ani și nu mai poate juca trei partide la rând, dar rămâne un fotbalist de clasă". Sheffield Wednesday, locul 6 în Championship, l-a avut pe fundașul Kamil Zayatte eliminat în minutul 59.

City (4-2-3-1): Caballero - Sagna, Demichelis, Mangala, Kolarov - Fernandinho (70 Boyata), Lampard - Jesus Navas, Y. Toure (64 Pozo), Milner (73 S. Sinclair) - Dzeko. Antrenor: M. Pellegrini

Sheffield Wednesday (4-1-4-1): Kirkland - Buxton, Less, Zayatte, Mattock - Coke (61 Dielna) - Maguire, Maghoma, Palmer (70 Helan), May - Madine (61 Nuhiu). Antrenor: S. Gray


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑