Bombă în Cupa Ligii Angliei!



025 декабря 2013

 

Chelsea Londra a fost eliminată aseară din sferturile competiţiei, după ce a pierdut cu 1 la 2 în faţa echipei Sunderland, care este codaşa campionatului englez.

Jucătorul lui Sunderland, Cattermole a înscris în propria poartă, la începutul reprizei secunde şi se părea că Chelesea va accede fără probleme în următoarea etapă a Cupei Ligii. Gazdele însă, au egalat prin italianul Borini. Meciul a ajuns în prelungiri, unde elevii lui Murinho au rezistat atacurilor furibunde până în minutul 119. Sud-coreeanul Ki a dat lovitura de graţie.

Favorită clară în duelul cu a doua divizionară, Leicester - Manchester City şi-a respectat blazonul şi s-a impus cu 3 la 1. Dzeko a înscris o dublă pentru cetăţeni. Astăzi se vor disputa alte două partide din sferturile Cupei Ligii Angliei. Stoke City dă piept cu Manchester United, iar Tottenham joacă pe teren propriu cu West Ham. Aseară s-au jucat şi primele meciuri din şaisprezeceimile Cupei Spaniei. Barcelona s-a impus cu 3 la 0 în faţa Cartagenei, echipă care l-a avut titular pe fostul portar al Daciei Chişinău, George Savu. Românul a încasat golurile de la Pedro şi Neymar, iar Sanchez a deviat balonul în propria poartă.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑