Almeria - Getafe 1-0. Marica a pierdut duelul cu Dubarbier



**VIDEO** Almeria - Getafe 1-0. Marica a pierdut duelul cu Dubarbier

Madrilenii au marcat un gol valabil în prima repriză, care n-a fost validat, iar acest aspect și-a pus amprenta asupra scorului final.

Cu Ciprian Marica titular și folosit pe durata celor 90 de minute, Getafe a pierdut partida cu Almeria, din etapa a 21-a din La Liga. La gazde, titular și de asemenea integralist a fost și fostul jucător al celor de la CFR Cluj, Sebastian Dubarbier.

De altfel, argentinianul a fost cel care l-a marcat în dese rânduri pe internaționalul român. Marica a alergat mult, s-a zbătut, dar n-a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj.

De altfel, madrilenii au jucat foarte bine primele 45 de minute, au și marcat un gol valabil, nevalidat însă de arbitrul central, după care au căzut după pauză. Golul marcat de Jonathan Zong, în minutul 49 al partidei, le-a turnat plumb în ghete elevilor lui Luis Garcia. Pentru fotbalistul din Burkina Faso, care a finalizat cu capul, după un corner, a fost prima reușită în La Liga după ce acesta a fost promovat la prima echipă în pauza de iarnă.

Fotbaliștii Almeriei puteau face 2-0 în chiar ultimul minut de joc, prin Aleix Vida, dar, până la urmă, tabela nu s-a mai schimbat. Oricum, pentru Almeria victoria de duminică este extrem de importantă, fiind și prima din acest an. În schimb, Getafe continuă seria meciurilor slabe din ultima perioadă, nicio victorie în ultimele patru etape.


Almeria - Getafe 1-0
A marcat: Zongo 49

Almeria: Esteban - Rafita, Torsiglieri, Trujillo, Dubarbier - Tebar, Azeez - Suso (Barbosa 78), Soriano (Diaz 70), Vidal - Zonga (Corona 90+1)
Antrenor: Francisco Rodriguez

Getafe: Moya - Arroyo, L. Lopez, Rafa, Escudero (Lago 61) - Leon, Mosquera (Lafita 66), Michel (Lacen 71), Diego Castro - Sarabia - Marica
Antrenor: Luis Garcia


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑