Manchester United s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor



 

20.03.2014 16:03

Robin van Persie a întors singur soarta calificării în duelul dintre Manchester United şi Olympiakos Pireu. Englezii au învins aseară pe teren propriu cu 3 la 0 Olympiakos Pireu, iar van Persie a marcat toate cele goluri. Meciul a provocat un mare interes şi din partea suporterilor moldoveni, care au umplut până la refuz localurile din Chişinău.

După înfrângerea cu 0 la 2 în manşa tur, Manchseter United a avut o revenire de zile mari în meciul de acasă cu Olympiakos Pireu. Extrem de motivaţi, englezii au anulat avantajul lui Olympiakos până la pauză. Robin van Persie a obţinut un penalty, pe care tot el l-a transformat. Apoi olandezul a realizat o dublă, profitând de pasa lui Wayne Rooney.


Van Persie a continuat recitalul în repriza secundă. El a executat formidabil o lovitură liberă în minutul 52, iar microbiştii moldoveni s-au bucurat la maximum de această reuşită.

Pentru a se califica în sferturi, Olympiakos trebuia să marcheze un gol, însă scorul de 3 la 0 s-a păstrat pe tabelă până la fluierul final. Englezii au învins la general cu 3 la 2 şi s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor. Meciul de aseară a fost urmărit şi de vedetele estradei moldoveneşti. Atmosfera superbă din local a inspirat-o pe Ana Odobesco să cânte.

Manchester United a ajuns pentru a 13-a oară în istorie în sferturile Champions League, egalând recordul lui Bayern Munchen.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑