Iordănescu are lista cu posibilii străini care pot fi naturalizați. Postul unde nu există soluții



026 октября 2015

 

**VIDEO** Iordănescu are lista cu posibilii străini care pot fi naturalizați. Postul unde nu există soluții

La Campionatul European din Franța, din vara anului viitor, sunt șanse foarte mari ca naționala României să aibă în lot și jucători de alte naționalități

La Federația Română de Fotbal există deja o listă lărgită cu toți fotbaliștii care pot fi naturalizați, după cum a dezvăluit Ionuț Badea, unul dintre antrenorii secunzi ai tricolorilor.

Invitat în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, Badea a spus că o decizie în acest sens se va lua în perioada imediat următoare.

”Există o discuție și o gândire în acest sens la federație, nu numai la nivel de staff, și probabil că în perioada imediat următoare va fi o discuție concretă și se va lua o decizie.

Numai nea Puiu va decide, fiecare echipă din Liga 1 a fost monitorizată în sensul acesta, este un raport făcut, vom vedea ce se va întâmpla”, a spus oficialul de la Casa Fotbalului.

Ionuț Badea a evitat să furnizeze mai multe nume concrete, dar a spus care este postul ce va rămâne în continuare cu probleme și după posibila ”infuzie” cu străini.

”Și Boldrin și De Amorim sunt jucători care oricând pot fi subiect de discuție la echipa națională. În discuții sunt și jucători de la ASA, avem o listă, dar asta nu înseamnă că vor fi și naturalizați.

Sunt puși și pe posturi, dar din păcate pentru fundaș dreapta nu avem nimic”, a conchis Badea la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑