Mascherano riscă să fie suspendat pentru El Clasico! Ce a notat arbitrul în raport, după eliminare



026 октября 2015

 

**VIDEO** Mascherano riscă să fie suspendat pentru El Clasico! Ce a notat arbitrul în raport, după eliminare

VIDEO Barcelona - Eibar 3-1. Eliminat în minutul 83 al meciului câștigat duminică seară cu Eibar, Javier Mascherano riscă o suspendare de până la 4 meciuri, care l-ar face indisponibil pentru meciul Barcelonei cu Real Madrid, de pe 21 noiembrie.

Spaniolii de la As au descoperit motivul trecut de arbitru în raportul de joc. La fel ca Pique, în returul Supercupei Spaniei, Mascherano a înjurat unul dintre arbitrii asistenți și a primit direct cartonașul roșu.

Centralul a depus târziu raportul, după miezul nopții, iar în el a scris că argentinianul i-a spus tușierului: "La concha de tu madre" (n.r. concha = scoică, coajă).

"Javier nu s-a adresat tușierului sau arbitrului atunci când a spus ce a spus. Sunt expresii argentiniene. O să le transmit jucătorilor să nu le mai folosească.", a spus antrenorul Luis Enrique.

Eliminat direct, pentru proteste, Mascherano riscă până la 4 etape de suspendare, care se aplică în competițiile interne. Până la meciul cu Real Madrid, Barcelona mai are de jucat în Cupa Spaniei cu Villanovense și în campionat cu Getafe și Villareal.

Real Madrid - Barcelona se joacă pe 21 noiembrie, de la ora 19:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑