Calificare pentru Moldova in turul 2 preliminar al Cupei Mondiale: Sportivii nostri au declansat fiesta, printr-o hora direct pe stadion - VIDEO



026 октября 2015

Calificare cu emotii pentru nationala Moldovei de fotbal in sala, in turul 2 preliminar al Cupei Mondiale. Ieri, in partida decisiva, Moldova a remizat 2 la 2 cu Georgia si a incheiat pe primul loc in grupa, gratie faptului ca in cele trei partide marcasera cu un gol mai mult decat georgienii. La final sportivii nostri au declansat fiesta, printr-o hora direct pe stadion.

 

Apoi sarbatoarea s-a mutat in vestiare.


Cristian OBADA, ATACANT MOLDOVA: " Baietii au muncit toti pana la capat, ultimile secunde foarte, foarte grele. Emotii numai pozitive, sala arhiplina, multumim tuturor suporterilor care ne-au sustinut. ”

 
Avand un avantaj de un gol dupa primele doua partide, si multumita chiar si de un egal, nationala Moldovei nu a fortat aseara in debutul partidei cu Georgia. Tricolorii si-au asteptat momentul si au muscat decisiv prin capitanul Oleg Hilotii, care a deschis scorul. In partea secunda s-a jucat dupa aceeasi schema. Dupa o recuperare la mijlocul terenului Cristan Obada a avansat bine si i-a pasat pentru 2 la 0 lui Sergiu Tacot.


Avand nevoie doar de victorie pentru a se califica, georgienii au reactionat imediat. Georgia si-a scos portarul si a atacat in 5 oameni pe teren. Aceasta presiune a dat roade si intr-un interval de 3 minute adversarii au reusit sa egaleze.


Ultimele 7 minute ale partidei au fost incendiare cu Georgia atacand in valuri, in timp ce tricolorii s-au aparat disperat. Cu cateva secunde inainte de fluierul de final oaspetii puteau inscrie, dar au ratat, si Moldova s-a calificat in turul secund al Cupei Mondiale.


Sergiu TACOT, JUCATOR MOLDOVA: " A fost un meci foarte foarte greu pentru noi. Bine totusi ca am reusit dintr-a treia oara sa trecem in etapa urmatoare. Bravo bvaietilor ca am fost pan la sfarsit un colectiv. ”

 
In urmatoarea runda preliminara Moldova va avea ca adversari echipele Italiei, Slovaciei si Macedoniei. Mini-turneul va avea loc in Italia in perioada 10-13 decembrie 2015.


Cristian OBADA, ATACANT MOLDOVA: " Speram si in Italia sa facem un rezultat bun, de ce nu. Trebuie sa ne motivam numai la victorie. ”

 

Pavel CEBANU, PRESEDINTE FMF: " Pentru noi a fost principalul asta, ca mai ales acasa, la noi aici, in sala, langa miscorbistii nostri sa obtinem victoria, mai departe sigur baietii o sa se staruie sa joace cat mai bine. ”


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑