Prima tara care poate sa-si apere titlul mondial: Noua Zeelanda s-a calificat dramatic in finala Campionatului de rugby - VIDEO



026 октября 2015

Noua Zeelanda s-a calificat dramatic aseara in finala Campionatului Mondial de rugby, dupa 20 la 18 in fata Africii de Sud. Astfel, Noua Zeelanda este prima tara care poate sa-si apere titlul mondial.

 

In fata a peste 80 de mii de spectatori adunati pe stadionul Twickenham din Londra, campioana mondiala en-titre Noua Zeelanda, a reusit un nou meci magnific la turneul final. Selectionata All Blacks s-a impus,  cu scorul de 20 la 18, in semifinala cu Africa de Sud, si va incerca sa-si apere trofeul suprem. Meciul a fost unul spectaculos, cu multe reusite superbe de ambele parti.

 

La pauza, a fost 12 la 7 in favoarea Africii de Sud, dar campiona mondiala Noua Zeelanda, a rasturnat rezultatul si merge in marea finala. Selectionata All Blacks a marcat doua eseuri prin Jerome Kaino si Beauden Barrett. Deasemeana Dan Carter a fost impecabil, reusind sa aduca alte 10 puncte dupa executiile sale cu piciorul.

 

De partea cealalta, Africa de Sud nu a reusit sa sparga devensiva campioanei, reusind toate cele 18 puncte, gratie loviturilor de pedeapsa, 5 inscrise de Handre Pollard  si una de Patrick Lambie. Nu a fost destul, iar Noua Zeelanda va disputa a patra lor finala de Cupa Mondiala. Totodata selectionata All Blacks va incearca sa devina prima echipa care isi apara titlul cucerit la editia anterioara. Cealalta finalista se va afla astazi dupa duelul dintre Argentina si Australia. Finala competitiei se va juca pe 31 octombrie, la fel pe Twickenham Stadium din Londra.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑