Cu asta l-a cucerit definitv pe Becali. FOTO& Imagini din vestiarul Craiovei, înainte de meciul cu Dinamo



026 октября 2015

 

Cu asta l-a cucerit definitv pe Becali. **FOTO&VIDEO** Imagini din vestiarul Craiovei, înainte de meciul cu Dinamo

Alexandru Mateiu (CS U Craiova) este dorit în curtea campioanei de Becali, aşa cum Digi Sport v-a anunţat în exclusivitate încă de săptămâna trecută. După meciul cu Dinamo, scor 3-0 pentru olteni, pe reţelele de socializare a apărut o glumă legată de un motiv în plus pentru care patronul Stelei ar trebui să facă toate demersurile necesare pentru a-l achiziţiona.

În condiţiile în care Breeveld a avut evoluţii modeste, iar Tahar a fost trecut deja pe lista indezirabililor, roş-albaştrii par să aibă nevoie neapărat de un mijlocaş central. Iar Mateiu este soluţia ideală, mai ales că acesta a mai cochetat cu un transfer la Steaua în 2013.

Dincolo de calităţile sale fotbalistice, mijlocaşul oltenilor are un atu în plus pentru a face parte din lotul lui Rădoi: e foarte credincios. O poză publicată de fundaşul Apostol Popov după victoria cu Dinamo, scor 3-0, preluată de ProSport, a stârnit vâlvă pe reţelele de socializare. Concret, în dreptul locului din vestiar unde Mateiu se schimbă înainte şi după meciuri stau o iconiţă şi o fotografie a lui Arsenie Boca. Un amănunt deloc de neglijat, având în vedere aplecarea lui Becali spre religie, cred internauţii.

Vezi mai jos imaginea

></strong></p><p><strong><br></strong></p><p><strong><br></strong></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑