Dan Alexa a fost trimis în tribună! Motivul pentru care antrenorul a fost eliminat



026 октября 2015

 

**VIDEO** Dan Alexa a fost trimis în tribună! Motivul pentru care antrenorul a fost eliminat

VIDEO Rapid - Rapid CFR Suceava. Finalul primei reprize al partidei din Giulești a fost tensionat. Și asta pentru că Dan Alexa, antrenorul alb-vișiniilor, a fost eliminat.

Arbitrul Iulian Călin a luat decizia de a-l trimite pe Alexa în tribune ca urmare a faptului că antrenorul a împiedicat un balon să iasă în afara suprafeței de joc în ultimele secvențe ale primei reprize. A fost o accidentare a lui Aeroaiei de la Rapid CFR Suceava, giuleștenii au intenționat să trimită balonul afară iar Dan Alexa a oprit mingea. Faza a fost observată de arbitrul de rezervă, Dan Grigore Botescu, care i-a comunicat imediat acest lucru lui Călin.

Degeaba a încercat Alexa să-i explice că nu a greșit cu nimic, Popa a rămas ferm pe poziție și i-a indicat tehnicianului locul de unde va urmări meciul până la final.

Și Dănuț Perjă, directorul sportiv al Rapidului, s-a dus să vorbească cu arbitrul, dar decizia a rămas neschimbată.

Conform regulamentelor în vigoare, dacă un oficial al unei echipe oprește un balon fără ca acesta să fi depășit suprafața de joc, atunci partida se reia cu minge de arbitru iar respectivul oficial este trimis în tribune.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑