Prunea, despre Dinamo: "Locul 8 reflectă exact valoarea lotului"



026 декабря 2014

 

**VIDEO** Prunea, despre Dinamo:

Dinamo a schimbat antrenorul în această iarnă, iar fanii din Ştefan cel Mare au mare încredere în Mihai Teja. Şi Florin Prunea crede că noul tehnician dinamovist poate face uitate evoluţiile mai puțin reușite ale alb-roşiilor din partea a doua a turului.

Pentru a o antrena pe Dinamo, Teja a renunţat la funcţia de selecţioner al naţionalei de tineret, funcție pe care a ocupat-o mai puțin de două luni. Tehnicianul de 36 de ani a preluat o echipă aflată pe locul 8 după turul campionatului și care speră să iasă în curând din insolvență.

"Mihai Teja este un băiat serios. Cred că va face treabă La dinamo. Nu știu exact care e situația acolo însă el este un antrenor tânăr, profesionist, cunoaște clubul Dinamo și mentalitatea de acolo. Va face treabă și cred că va fi acceptat și de suporteri. Oricum și el a luat în calcul că una e să fii selecționer și alta e munca de zi cu zi ca antrenor" a declarat Florin Prunea.

Prunea crede că Flavius Stoican nu putea reuşi mai mult în tur la Dinamo, echipă aflată în insolvenţă. Fostul fundaș a părăsit trupa din Ștefan cel Mare după o serie de rezultate mai slabe, fiind contestat în dese rânduri și de suporterii dinamoviști.

"Locul 8 ocupat de Dinamo în clasament cred că reflectă exact valoarea lotului din momentul actual. Nu am înțeles niciodată de ce Flavius a plecat de acolo pentru că munca lui s-a văzut. Din păcate a urmat acea cădere. Este meritul lui Ionuț Negoiță ca Dinamo nu este în locul Rapidului, cu datorii poate și mai mari decât au avut giuleștenii" a încheiat fostul portar al lui Dinamo.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑