"Războinicii" fac furori în NBA. I-au bătut pe "cavaleri" şi au obţinut a 29-a victorie



026 декабря 2015
Foto: foxsports.com

Golden State Warriors rămâne cea mai bună echipă a momentului în NBA. Campioana în exerciţiu a obţinut a 28-a victorie din 29 meciuri după ce a învins formaţia Cleveland Cavaliers.

În reeditarea finalei din sezonul trecut, Golden State Warriors avea zece puncte avans cu trei minute înainte de sirena de final. Cleveland a reuşit însă să reducă din diferenţă, însă nu putut mai mult. La final, formaţia din California s-a impus cu scorul de 89-83.

Vedeta lui Cavaliers, LeBron James a fost jucătorul meciului, marcând 25 de puncte. La Golden State cel mai bun a fost Draymond Green, care şi-a trecut în cont 22 de puncte.

Golden State Warriors a reuşit a 32-a victorie consecutivă pe teren propriu şi are un bilanţ nemaiîntâlnit în NBA în prima jumătatea a sezonului.

Miami Heat a învins după prelungiri formaţiea New Orleans Pelicans. Gruparea din Florida s-a impus cu 94-88. Chris Bosh a făcut spectacol în acest meci, reuşind să marcheze 30 de puncte.

În alte meciuri, San Antonio Spurs a fost învinsă de Houston Rockets cu scorul de 88-84, iar Los Angeles Lakers a pierdut duelul cu Los Angeles Clippers, scor 84-94.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑