Usain Bolt și Serena Williams au fost desemnați "Campionii campionilor în 2015"



026 декабря 2015
Foto: ahebrasil.com.br

Atletul jamaican Usain Bolt și jucătoarea americană de tenis Serena Williams au fost desemnați "Campionii campionilor în 2015", conform anchetei realizate de prestigiosul cotidian francez L'Equipe.

Bolt, distins cu acest premiu în 2008, 2009 și 2012 a cucerit medaliile de aur la Campionatele Mondiale de la Beijing în probele de 100 metri, 200 și ştafeta de 400 de metri, realizând a treia triplă la acest nivel.

Jamaicanul, în vârstă de 29 de ani, i-a devansat în această anchetă pe liderul tenisului mondial, sârbul Novak Djokovic, și pe campionul mondial la rugby, neo-zeelandezul Dan Carter.

Serena Williams, în vârstă de 34 de ani, a fost desemnată campioana campioanelor pentru a treia oară. În 2015, ea a câștigat trofeul la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon.

Liderul tenisului mondial feminin le-a devansat în ancheta realizată de L'Equipe pe tânăra înotătoare Katie Ledecky și pe franțuzoaica Pauline Ferran-Prevot, campioană mondială la ciclo-cross.

Clasamentul a fost stabilit pe baza unui vot secret al ziariștilor cotidianului L'Equipe, care întocmesc o listă cu cinci sportivi ai anului în care primul loc primește 6 puncte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑