Vitalie Jancov a semnat cu «Dacia»



/><br /><p>Discipolul CSCT «Buiucani» <strong class=Vitalie Jancov, aflat în prima parte a sezonului din Divizia A sub formă de împrumut la echipa «Saxan» din Ceadâr Lunga, a semnat un contract cu «Dacia» Chişinău. Înţelegerea este valabilă pe o perioadă de 4,5 ani.

Mai multe informaţii despre proaspăta achiziţie a «lupilor galbeni» - http://fcdacia.md/ru/articles/15-02-2013/4318/  

Scurtă informaţie:

Data naşterii: 26.05.1994 (19 ani)

Naţionalitate: Moldova

Înălţime, greutate: 176 cm, 60 kg

Poziţie: mijlocaş

- Vitalie, cum ai aflat că «Dacia» vrea să semneze un contract cu tine? Şi apropo, te-ai gândit mult până a semna?

- Da, recent am aflat că conducerea primei echipe este gata să-mi ofere un contract şi fără să meditez prea mult, l-am semnat. O asemenea şansă nu apare în fiecare zi.

- Ce însemană pentru tine transferul la prima echipă?

- Este un mare pas înainte, pentru că este cu totul un alt nivel. La «Dacia» se acţionează rapid. Pe teren este un alt nivel de gândire.

- Ce impresii ai de la procesul de antrenament sub conducerea lui Dejan Vukicevic?

- Doar impresii pozitive. Exerciţiile pe care le propune noul nostru antrenor în timpul pregătirilor sunt foarte moderne şi eficiente. Sunt sigur că rezultatele nu vor întârzia să apară.

- Ieri «Dacia» a învins pe «Olimpia» într-un meci de verificare, ce poţi spune despre meci şi în general despre evoluţia ta?

- Partida a fost dominată de noi, dar în a doua repriză, după mai multe schimbări efectuate, echipa a pierdut controlul balonului şi a fost un mare procentaj al paselor greşite, la care se adaugă şi vina mea. Evoluţia mea o calific drept dezastruoasă şi în viitor voi demonstra că clubul nu în zadar a semnat cu mine şi sunt demn de a juca în prima echipă.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑