Brașovenii, nervoși după eliminarea din Cupă: ”Trebuia să nu ne mai prezentăm! Astra nu avea nevoie de sprijinul arbitrilor”



027 октября 2015

 

**VIDEO** Brașovenii, nervoși după eliminarea din Cupă: ”Trebuia să nu ne mai prezentăm! Astra nu avea nevoie de sprijinul arbitrilor”

Liderul Ligii 1, Astra Giurgiu, a avut nevoie de 120 de minute pentru a obține calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. Elevii lui Marius Șumudică s-au impus cu emoții la Brașov, scor 3-4, dar oficialii gazdelor spun că giurgiuvenii nu aveau nevoie de sprijinul arbitrilor.

Romeo Pascu, președintele celor de la FC Brașov, a spus că brigada de arbitri nu a fost una demnă pentru un astfel de meci.

”Sunt supărat din cauza manierii de arbitraj. Mă așteptăm să vină o brigadă de prima ligă. Eu nu am nimic cu cei de la Astra, mai ales că eu am fost acolo director general și vicepreședinte și mi-s dragi, dar Astra nu avea nevoie de sprijinul arbitrilor.

Golul doi l-au dat din ofsaid iar domnul Dima a rupt echilibrul jocului. Și eu am fost arbitru, observator, este o lege, nu se rupe echilibrul jocului dintr-un fault în care se acordă al doilea cartonaș galben care nu este justificat. Am fost 42 de ani președinte, voi face un raport pe această temă.

Jucătorul de la Astra nu a fost faultat așa tare și s-a lăsat pentru că a făcut cârcei, a văzut tot stadionul. A fost fault, dar nu de galben. S-a văzut că Dima a fost depășit”, a spus Pascu la flash-interviul pe care l-a acordat pentru Digi Sport.

Oficialul brașovenilor a spus că poate ar fi fost mai bine ca ”stegarii” să nu se prezinte la acest meci.

”Noi ne respectăm adversarii, dar vrem și noi să fim respectați. Noi suntem în Liga 2... Trebuia să ne fi spus de la început să nu mai cheltuim bani pe deplasări, pe Cupa României.

Dacă se dorește, dacă se vrea din partea cuiva ca noi să fim eliminați, nici nu trebuia să ne mai prezentăm. Cu o astfel de manieră, ca a lui Dima, nu știu dacă mai are rost să mai participăm pe viitor la Cupa României și voi vorbi pe această temă și cu cei din conducere”, a conchis Pascu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑