Dinamo vrea a treia victorie a sezonului cu Pandurii: "E cel mai echilibrat meci din optimi"



027 октября 2015

 

**VIDEO** Dinamo vrea a treia victorie a sezonului cu Pandurii:

Dinamo vrea să îşi continue seria pozitivă din acest sezon în faţa Pandurilor şi la duelul din Cupa României, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport, miercuri, de la ora 20:30. În precedentele două partide, alb-roşiii au obţinut o remiză 2-2 în Liga 1, şi o victorie, 2-0 în Cupa Ligii.

Cei care în sezonul trecut erau coşmarul dinamoviştilor s-au transformat acum în victimele preferate ale echipei lui Mircea Rednic. "Câinii" speră să nu strice seria pozitivă contra Pandurilor nici în cel de-al treilea duel din acest sezon.

La Turnu Severin, Mircea Rednic va miza din nou pe câţiva jucători tineri. Printre ei se află şi Iustin Popescu. La duelul din Cupa Ligii, portarul de 22 de ani a păstrat poarta intactă, iar Dinamo s-a impus cu 2-0.

"Eu sper ca noi să rămânem neînvinşi cu Pandurii şi după acest meci. E un meci foarte important pentru noi. Cred că e cel mai echilibrat meci din această fază. Ne dorim foarte mult să câştigăm meciul.

Sunt două echipe care joacă un fotbal frumos. Avem deja două meciuri jucate pe acest teren, deja ne cunoaştem foarte bine. Sper ca băieţii mei să fi învăţat din înfrângerea cu Craiova şi greşelile pe care le-am făcut să nu se mai repete.

Ne dorim să avem o evoluţie bună şi, la sfârşit, să ne calificăm. Cei de la Pandurii au demonstrat în meciul cu Steaua că poate meritau toate cele trei puncte, au un lot foarte bun, dar nici eu nu am de ce să mă plâng", a declarat Rednic.

Învinşi clar de CSU Craiova în Liga 1, scor 0-3, dinamoviştii vor să se apropie de un nou trofeu după patru ani. În 2012, alb-roşiii au cucerit ultima oară Cupa şi Supercupa României.

"Aşa este, a fost cea mai drastică înfrângere, dar cred că avem în componenţă jucători maturi şi sunt sigur că am reuşit să trecem peste", a spus Ionuţ Nedelcearu.

"Pentru toată lumea, meciurile sunt importante. Nu există un meci mai important decât altul, pe toate trebuie să le câştigăm pentru a obţine cu adevărat ceva la finalul partidelor din Cupă", a completat Gnohere.

Meciul Pandurii Tg. Jiu - Dinamo, din optimile de finală ale Cupei României, se va disputa miercuri, de la ora 20:30, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑