Hagi: "Învăț fotbal de la Gigi Becali". Sfaturi pentru Viitorul de la patronul Stelei



028 сентября 2014

 

**VIDEO** Hagi:

Conflictul izbucnit în urmă cu 7 ani între Gigi Becali și Gheorghe Hagi, pe vremea când "Regele" o antrena pe Steaua, a luat sfârșit, iar finanțatorul Stelei oferă sfaturi și la FC Viitorul, echipa nașului său.

Acum, cei doi sunt patroni la formații de Liga 1, iar Becali lucrează la Academia Hagi, cu permisiune de la conducerea Penitenciarului Poarta Albă, acolo unde își execută pedepsele cu închisoarea pe care le-a primit în dosarul schimbului de terenuri cu MApN și în dosarul "Valiza".

"Ne mai dă câte un sfat la Viitorul, pentru că știe fotbal, a învățat pe banii lui.", a spus Hagi, care îi este naș de cununie lui Gigi Becali.

La Academia Hagi, însă, "Regele" a precizat că nu are nevoie de nicio indicație, pentru că este cea mai bună structură în cadrul căreia cresc tinerii fotbaliști, având rezultate excelente și reprezentanți la echipele naționale de la fiecare categorie de vârstă.

"Discut cu Gigi cum vreți, ca fin, ca naș, ca prieten, fără nicio problemă. El vine la noi, ne mai dă câte un sfat, pentru că e om de fotbal de atâția ani și poate să o facă. Învăț de la el, pentru că știe fotbal. A învățat pe banii lui. La Academie nu are ce să ne spună, pentru că suntem cei mai buni. La echipa mare ne mai poate da vreun sfat. Ne respectăm și lucrurile sunt în regulă, el și-a recunoscut greșeala. Când omul recunoaște, trebuie să știi să ierți și să încerci să fii bun. Acum, lucrurile dintre noi doi sunt bune. Acum, Gigi este bine devine și scriitor și ar fi bine să iasă, să fie afară, ca orice om.", a declarat Gheorghe Hagi, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă.

Gheorghe Hagi este, alături de Adrian Mutu, cel mai bun marcator din istoria echipei naționale a României. Socotit drept cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, cel supranumit "Regele" a marcat 35 de goluri în 125 de selecții pentru prima reprezentativă. De-a lungul carierei, Hagi a jucat la 7 echipe de club: Farul Constanța (1982-1983), Sportul Studențesc (1983-1987), Steaua (1987-1990), Real Madrid (1990-1992), Brescia (1992-1994), Barcelona (1994-1996) și Galatasaray Istanbul (1996-2001).

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑