Mourinho a făcut show la conferinţa de presă, după un nou eşec. "Diego Costa şi-a dat singur un pumn"



028 октября 2015

**Mourinho a făcut show la conferinţa de presă,** după un nou eşec.

Chelsea continuă forma slabă arătată încă de la startul acestui sezon, formația lui Jose Mourinho fiind eliminată de Stoke în Cupa Ligii, asta după în weekend "albaștrii" pierduseră în campionat, în fața celor de la West Ham.

Formația lui Mark Hughes s-a impus la loviturile de departajare,belgianul Eden Hazard fiind singurul care a ratat de la punctul cu var. A fost a 5-a înfrângere consecutivă a lui Chelsea într-un meci în care a ajuns la loviturile de departajare și Mourinho a luat foc la finalul partidei.

Antrenorul portughez n-a fost supărat pe belgianul Hazard, ci mai degrabă pe jurnaliștii prezenți la conferința de presă și pe cei care i-au criticat echipa în ultima perioadă.

"Fotbaliștii mei au jucat în această seară și împotriva unor oameni care au zis și scris despre ei că sunt proști. Lucrurile care apar în presă afectează foarte mult jucătorii mei. Ei dau mereu totul pe teren, așa cum s-a întâmplat și cu West Ham, când am jucat o bună perioadă și în 10 oameni. E o mare lipsă de respect față de ei" a declarat portughezul.

Deși Chelsea e aproape de subsolul clasamentului în Premier League, Mourinho nu-și face griji pentru postul său. Următorul meci al londonezilor este cel cu Liverpool, programat la sfârșitul săptămânii.

"Acum câteva luni am câștigat niște meciuri și toată lumea spunea că sunt un campion, dar că există și alte lucruri care contează în afară de rezultat. Acum, aceleași persoane spun că rezultatul contează cel mai mult" a mai adăugat "The Special One".

O altă veste proastă a partidei cu Stoke a fost accidentarea lui Diego Costa. Fostul jucător al lui Atletico Madrid a părăsit terenul după o jumătate de oră de joc. Întrebat ce s-a întâmplat cu atacantul său, tehnicianul lusitan a oferit un nou răspuns sarcastic. "Cred că și-a dat singur un pumn".

Question: How was Diego Costa injured? José Mourinho: "I think he punched himself..." #bbcfootball pic.twitter.com/EbAS82mIIV

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑