Floyd Mayweather - cel mai bun boxer al anului



028 декабря 2013

 

Floyd Mayweather a fost desemnat de Consiliul Mondial de Box cel mai bun pugilist din 2013. Confruntarea dintre americanul Daniel Garcia şi argentinianul Lucas Matthysse a fost numită cea mai spectaculoasă luptă din acest an, iar ucraineanul Vitali Kliciko, care s-a retras din activitatea sportivă, a primit titlul de "campion de onoare".

După ce l-a învins cu greu pe Saul Alvarez, în luna septembrie, Floyd Mayweather a ajuns la cota de 45 de meciuri fără înfrângere din tot atâtea disputate. După această performanţă, boxerul din Philadelphia a primit din partea WBC două distincţii, cea de "cel mai bun pugilist din 2013", dar şi titlul de "campion absolut". Tatăl acestuia, Floyd Mayweather senior, a fost desemnat "cel mai bun antrenor din acest an".

"Cel mai spectaculos duel din 2013" a fost întâlnirea dintre Daniel Garcia şi Lucas Matthysse, la categoria super semimijlocie. Lupta care a avut loc în Las Vegas a fost câştigată de Garcia, care a disputat până acum 27 de meciuri şi în toate a fost învingător.

Printre boxerii care au primit premii din partea Consiliului Mondial s-a aflat şi Vitali Kliciko. Ucraineanul a obţinut din partea membrilor organizaţiei titlul de "campion de onoare". Cel mai mare dintre fraţii Kliciko a anunţat la începutul acestei luni că se retrage din activitate.

Totodată, specialiştii din box au apreciat knock-outul lui Abner Mares, din meciul cu Jhonny Gonzalez, ca fiind cel mai spectaculos din acest an.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑