Dan Roman, externat: "În 5 luni intru la alergări!"



028 декабря 2013

 

></p><p><strong>Dan Roman a fost externat după operaţia suferită şi va petrece noaptea dintre ani alături de familie. </strong></p><p>Atacantul lui Gaz Metan, accidentat în ultima etapă din 2013, a primit asigurări din partea medicilor că va juca fotbal în continuare, după ce operaţia a decurs perfect.</p><p><em><strong> a declarat Roman.

Accidentarea gravă nu l-a descurajat pe jucătorul Mediaşului. Ardeleanul este optimist în privinţa viitorului și are o singură dorinţă pentru 2014:

"Să fie măcar cu 1 la suta mai bun ca anul trecut, să nu mai am accidentări, asta îmi doresc. Voi reveni și sper să fiu la fel de eficient pentru Gaz și când voi reveni, chiar dacă vin după o accidentare mai grea. De felul meu nu sunt un tip fricos, o să intru la fel, la fel de barbătește, nu mi-e frică".

Roman şi-a petrecut Crăciunul în spital, dar prietenii au încercat să-i facă sărbătorile mai frumoase. A primit zeci de mesaje de încurajare de la fotbaliştii din liga întâi: "Au fost cele mai multe mesaje pe care le-am primit vreodată, dar mi-aș fi dorit să nu fie chiar așa"


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑