Stanca a lăsat campioana pentru locul 2: "Transferul de la Steaua la Pandurii e un pas înainte"



028 декабря 2013

 

></p><p>Portarul<strong> Răzvan Stanca</strong> a tras linie la finalul lui 2013 şi este mulţumit. Pus pe liber de <strong>Steaua</strong>, goalkeeper-ul a ajuns în vară la <strong>Pandurii</strong>, unde mai jucase în perioada 2008-2010. În acest tur de campionat, Stanca a bifat 10 meciuri ca titular pentru gorjeni în <strong>Liga 1</strong> şi alte 7 în <strong>UEFA Europa League</strong>.</p><p>Deși a plecat de la campioni la vicecampioni, Stanca e de părere că a făcut un pas înainte, mai ales că acum apără mai mult decât o făcea înainte, când era mereu în umbra lui Ciprian Tătărușanu.</p><p><em><strong>, a spus Răzvan Stanca.

Calificaţi în premieră în Europa League, gorjenii au ajuns până în grupe, unde au bifat două rezultate de egalitate în 6 etape, ambele cu portughezii de la Pacos Ferreira.

"A fost un an destul de reușit, pot să spun, prin prisma calificării noastre în grupele Europa League. Pentru o primă participare, eu zic că două puncte sunt onorabile, dar eu zic că puteam să câștigăm cu Pacos, cel puțin ultimul meci. Dacă aduceam 4 puncte era o realizare pentru Pandurii.", a adăugat portarul vicecampionilor din  sezonul trecut.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑