Visul lui Gerrard de a cuceri un titlu, din nou năruit. LA Galaxy, eliminată din play-off-ul MLS



029 октября 2015

**VIDEO** Visul lui Gerrard de a cuceri un titlu, din nou năruit. LA Galaxy, eliminată din play-off-ul MLS

Visul lui Steven Gerrad de a cuceri un titlu de campion a fost năruit din nou, după ce echipa la care evoluează fostul căpitan al lui Liverpool, Los Angeles Galaxy, a fost eliminată din play-off-ul Major League Soccer.

Galaxy a pierdut în deplasare cu Seattle Sounders, scor 2-3, şi nu va putea continua drumul spre al şaselea titlu în MLS. Gruparea din Los Angeles este cea mai titrată din liga nord-americană, devenind campioană în cinci rânduri, ultima oară chiar anul trecut.

Californienii pot fi egalaţi la numărul de trofee de DC United, care a mers mai departe după 2-1 pe teren propriu cu New England.

Pentru Seattle, victoria cu LA Galaxy a fost şi o revanşă, după ce, în ultimele şase sezoane, a pierdut de trei ori în faţa aceluiaşi adversar.

Cu Gerrard titular, Galaxy s-a văzut condusă după doar cinci minute, în urma golului marcat de un alt fost jucător din Premier League, Clint Dempsey.

Oaspeţii au egalat un minut mai târziu, prin Sebastian Lletget, dar Seattle a revenit la conducere în minutul 12, datorită reuşitei lui Nelson Valdez, venită după o eroare a lui Gerrard.

Echipa din Los Angeles a mai egalat o dată, în minutul 22, prin Gyasi Zardes, dar Erik Friberg a marcat al treilea gol al gazdelor, în minutul 73, şi a adus victoria pentru Sounders.

VIDEO: Rezumatul meciului Seattle - LA Galaxy 3-2

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑