Coregrafie impresionantă a fanilor lui Feyenoord. Cel mai mare banner din Europa



029 октября 2015

**VIDEO** Coregrafie impresionantă a fanilor lui Feyenoord. Cel mai mare banner din Europa

Marele derby al fotbalului olandez, Feyenoord Rotterdam - Ajax Amsterdam, şi-a consumat un nou episod, în turul 3 al Cupei Olandei, iar fanii gazdelor s-au folosit de acest prilej pentru a se face remarcaţi.

Suporterii lui Feyenoord au realizat o coregrafie impresionantă, acoperind aproape în întregime una dintre peluzele stadionului De Kuip cu un uriaş drapel al oraşului Rotterdam.

Bannerul, despre care cei care l-au realizat spun că este cel mai mare din Europa, a avut 128 de metri lungime şi 40 de metri lăţime şi a cântărit nu mai puţin de 900 de kg. Pentru a-l transporta la stadion, a fost nevoie de 100 de persoane.

Realizarea uriaşului drapel a durat mai multe zile, iar la el au lucrat în jur de 20-25 de persoane.

"Facem asta pentru clubul nostru, pe care îl iubim. În plus, suntem puţin nebuni", a declarat unul dintre liderii suporterilor lui Feyenoord.

></p><p>Eforturile fanilor au fost răsplătite de echipă. Feyenoord s-a impus cu 1-0 în faţa marii rivale, datorită unui autogol al lui Veltman, în al cincilea minut de prelungire din timpul regulamentar, şi s-a calificat în faza următoare a competiţiei.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑