AS Roma, din ce in ce mai bine in Campionatul Italiei: A obtinut a 5-a victorie consecutiva - VIDEO



029 октября 2015

AS Roma merge din ce in ce mai bine, in Campionatul Italiei. Echipa lui Rudi Garcia a obtinut aseara a 5-a victorie consecutiva in liga interna. In acelasi timp, Verona, cu moldoveanul Artur Ionita titular, a suferit o noua infrangere.

 

Verona a primit vizita uneia dintre cele mai puternice echipe ale momentului in Italia, Fiorentina. Mijlocasul moldovean Artur Ionita a fost titular, la gazde. Fiorentina a dominat, dar a deschis scorul dupa o grava eroare in apararea adversa. Fundasul mexican Rafael Marquez a deviat mingea in propria poarta. Verona a avut apoi o sansa imensa de egalare, insa portarul advers, romanul Tatarusanu a salvat in extremis. Dupa pauza, Kalinic a marcat al doilea gol al oaspetilor. 

 

Verona a pierdut, scor 0 la 2, si ramane penultima in Campionatul Italiei. Fiorentina a acumulat 21 de puncte si este la doar 2 puncte in spatele liderului AS Roma. Aceasta s-a impus, aseara, in fata echipei Udinese, scor 3 la 1, in meciul jucat pe Stadio Olimpico. Fundasul brazilian Maicon a fost de neoprit. Mai intai, in minutul 4, el i-a pasat decisiv lui Pjanic, iar in minutul 9 a dublat avantajul gazdelor. 

 

Dupa pauza, Gervinho a inscris si el, iar mai tarziu Udinese a marcat golul de onoare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑