O noua eliminare soc in Cupa Ligii Angliei: Manchester United a spus adio competitiei dupa un meci dramatic - VIDEO



029 октября 2015

O noua eliminare surpriza in Cupa Ligii Angliei. Dupa ce Arsenal si detinatoarea trofeului Chelsea, au spus adio competitiei, ieri si Manchester United a fost eliminata. Diavolii rosii au pierdut dramatic in urma loviturilor de departajare. Intre timp Manchester City a reusit o victorie categorica, iar Liverpool a reusit faza sezonului.

 

Pustiul lui Liverpool, Teixeira a fost protagonistul fazei reusind un artificiu ce ii putea aduce golul sezonului. Teixeira a fost foarte aproape de a inscrie frumos cu ajutorul calcaiului, dar un fundas l-a scos de pe linie. Faza a continuat iar Nataniel Clyne a urmarit balonul si a inscris pentru 1 la 0. Aces gol i-a adus si victoria lui Livepool in fata celor de la Bournemouth, cormoranii calificandu-se in sferturi.Mai depoarte in Cupa Ligii merge si Mancheter City. Cetatenii s-au distrat in fata celor de la Crystal Palace, pe care i-au invins cu un categoric 5 la 1.

 

In schimb rivala din oras, Manchester United s-a alaturat echipelor favorite care au fost eliminate inca din optimi. Diavolii rosii au intalnit formatia Middelsbrough si dupa ce a fost 0 la 0 in timpul regulamentar, s-a ajuns la disputarea loviturilor de departajare. La penalty-uri United a ratat pe banda rulanta prin Rooney, Carrick si Young. De partea cealalta oaspetii au fost mai siguri si Middelsbrough se califica in sferturi.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑