Contra: "Dacă vom învinge în Ghencea, vom relansa campionatul. Putem câştiga orice meci"



 

></p><p>ÎN DIRECT la Digi Sport 3, antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, a susţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat duelul cu Steaua, de duminică. </p><p>Înaintea meciului direct, cele două echipe sunt la egalitate de puncte (30), însă roş-albaştrii au cu 3 meciuri mai puţin disputate.</p><p><em><strong>, a declarat Cosmin Contra, într-o conferinţă de presă.

Antrenorul Petrolului a dezvăluit şi ce tactică va folosi la partida de duminică, din Ghencea.

"Petrolul va juca la fel de ofensiv şi cu aceiaşi jucători de până acum. Pot interveni nişte schimbări, dar post pe post, nu altceva. Steaua a jucat mai slab pentru că a avut prea mult respect faţă de Schalke. Schimbările pe care le-a făcut Reghe au adus un plus echipei. Mă aştept ca duminică Steaua să înceapă cu aceeaşi formulă cu care a terminat jocul cu Schalke. Sper să fim la fel de motivaţi şi la fel de agresivi ca şi anul trecut, când am făcut 2-2 pe Arena Naţională. E meciul care mi-a plăcut cel mai mult în sezonul trecut. Am jucat împotriva campioanei şi puteam să câştigăm acel meci.", a mai afirmat Contra.

Acesta s-a plâns de calitatea terenurilor pe care jucătorii Petrolului s-au antrenat înaintea meciului cu Steaua.

"Ieri şi alaltăieri ne-am antrenat la Buftea, pe nişte terenuri foarte tari, azi ne-am pregătit pe unul foarte moale. Sper că mâine ne vom putea antrena pe un teren normal. Dacă vremea va fi cum e azi, nu va fi necesar să amânăm campionatul, dar dacă va ninge şi va fi iar viscol cred că posibilitatea accidentărilor devine tot mai mare. Nu ştiu cui îi convine să se uite la un meci de Divizia A pe un teren impracticabil.", a încheiat Contra.

Steaua - Petrolul e duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑