Priorităţile cooperării în domeniul tineretului şi sportului, discutate în cadrul întrevederii dintre Ministrul Octavian BODIŞTEANU şi Ambasadorul Turciei în Moldova E.S. Mehmet Selim KARTAL 




 

 

O întrevedere bilaterală între Ministrul Octavian BODIŞTEANU şi Ambasadorul Turciei în Moldova E.S. Mehmet Selim KARTAL s-a desfăşurat ieri, 28 noiembrie. Scopul acesteia a fost de a discuta priorităţile curente în domeniile tineretului şi sportului, precum şi de a identifica posibilele opţiuni de colaborare.

„Turcia are legături destul de strânse cu Republica Moldova, ar fi bine ca acestea să fie aprofundate şi în domeniile tineretului şi sportului,” a declarat, în acest sens, E.S. Mehmet Selim KARTAL.

Octavian BODIŞTEANU, la rândul său, a făcut o trecere în revistă a recentelor acţiuni realizate de Minister atât în domeniul politicilor de tineret, cât şi în cel al sportului. Oficialul s-a referit şi la starea actuală a lucrurilor privind infrastructura sportului, exprimându-şi dorinţa de a fortifica cooperarea cu Turcia în acest context, eventual stabilind parteneriate publice-private ce ar moderniza infrastructura sportivă existentă.

Ambii demnitari s-au arătat convinşi că întrevederea a fost doar startul unei cooperări intense.

 

                                               





  


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑