Ghenadie Orbu: «Să marchez goluri - este principala mea responsabilitate»



/><br /><p>Autorul unui poker în poarta celor de la «Sfântul Gheorghe» şi-a spus impresiile după meciul de verificare cu reprezentanta Diviziei A, încheiat cu scorul de 8:1.</p>  <p><strong class=- Dejan Vukicevic spune că echipa are nevoie de atacanţi, dar din câte se pare tu încerci să îi demonstrezi contrariul.

- Să marchez goluri - este principala mea responsabilitate. Pentru ce să-i oferi cuiva şansa, dacă şi eu trebuie să mă folosesc din plin de ea? Vreau să joc, să marchez şi trebuie să continuu în acelaşi ritm.

- În două meciuri ai marcat 6 goluri, probabil eşti mulţumit de evoluţia ta?

- Nu vreau în nici într-un fel să-i supăr pe cei de la «Sfântul Gheorghe», unde s-au adunat şi joacă mai mulţi fotbalişti tineri, dar sunt echipe mult mai puternice. În orice caz noi trebuie să ne demonstrăm jocul în faţa oricărui adversar.

- «Sfântul Gheorghe» v-a pus probleme, sau se poate spune că partida a fost una uşoară?

- În acest moment suntem în etapa de pregătire. Am obţinut o victorie la scor, care putea fi unul mult mai mare, ceea ce e bine, indiferent de nivelul adversarului. În realitate, nu contează cine a fost adversarul. Ieşind pe teren împotriva oricărei echipe, trebuie să fim siguri pe noi şi să avem spiritul de învingători.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑