Scandal la echipa Speranţa Cahul. Patru fotbalişti care au fost alungaţi de la formaţie s-au plâns Federaţiei că nu şi-au primit salariile de un an



 

23.01.2014 18:06

Război la echipa Speranţa Cahul. Patru fotbalişti care au fost alungaţi de la formaţie s-au plâns Federaţiei că nu şi-au primit salariile de aproape un an. Mai mult, mijlocaşul, Eugen Gorceac susţine că preşedintele echipei, Ivan Dragni ar fi ameninţat unii jucători că îi va da afară de la echipă, dacă aceştia nu vor ascunde problemele clubului.

Eugen Gorceac, Vladimir Rassulov, Evgheni Celeadnic şi Vasile Carauş nu şi-au primit salariile de la Speranţa Cahul, pentru care au evoluat în acest sezon. Până acum au avut loc 2 şedinţe la Federaţia de Fotbal, dar nu s-a luat nicio decizie.

Eugen Gorceac susţine că trebuie să primească aproximativ 90 de mii de lei, datorie care s-a acumulat din luna martie.

Următoarea şedinţă a Comitetului de Competiţii va vea loc pe 3 februarie. Gorceac mai spune că preşedintele clubului, Ivan Dragni a ameninţat că îi va da afară pe jucătorii care fac publice problemele de la Speranţa. Preşedintele clubului Ivan Dragni nu a fost de găsit pentru a comenta toate acuzaţiile aduse. Echipa Speranţa se află pe penultima poziţie în campionat.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑