“U” Cluj l-a ofertat pe Marius Niculae



"U" Cluj nu a strâns niciun punct în debutul de campionat, dar Ionel Ganea este convins că situaţia se va redresa odată cu noile veniri. Marius Niculae este principala ţintă a ardelenilor. "Am discutat cu el şi aştept un răspuns afirmativ" a declarat antrenorul alb-negrilor.

După ce "Şepcile roşii" au pierdut atât cu Petrolul, cât şi cu Oţelul Galaţi, ardelenii s-au hotărât să aducă întăriri. Acum urmează o serie dificilă, care va începe vineri, cu Ceahlăul, în direct la Digi Sport 1, de la ora 20:30.

"Lotul se va îmbunătăţi şi eu cred că nu o să avem probleme în îndeplinirea obiectivelor. Sunt în discuţii cu încă 4-5 jucători şi sper ca în cel mai scurt timp să ajung la o înţelegere cu ei şi să îi aduc aici", a spus tehnicianul clujenilor, Ionel Ganea.

"Alb-negrii" sunt în negocieri cu Janos Szekely şi cu un atacant care a impresionat la Dinamo şi SC Vaslui, Marius Niculae. Vârful de 32 de ani şi-a reziliat contractul cu chinezii de la Shandong Luneng şi este tentat de o revenire în Liga 1.

"E adevărat, am vorbit cu Marius Niculae, încă are liber. Mi-a cerut câteva zile de timp de gândire, deoarece trebuie să se adapteze şi cu fusul orar din România. Zilele acestea aştept să îmi dea şi mie un răspuns", a mai zis Ganea.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑