Adrian Cristea



Noul atacant al Stelei, Adrian Cristea, a acceptat să ofere un interviu ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport în care a explicat cum au decurs negocierile, dar și ce planuri are la trupa din Ghencea.

"Mă bucur că s-a realizat acest transfer. Sincer să fiu, nu mă așteptam nici eu. M-a luat și pe mine prin surprindere. Am rămas aproape fără cuvinte când am fost sunat de domnul Gigi Becali din închisoare. Am discutat câteva minute, timp în care mi-a spus că mă apreciază și că mă vrea la Steaua foarte mult. Nu mă așteptam niciodată să mă sune din închisoare", a spus Cristea pentru Digi Sport.

"Randamentul cel mai bun îl dau ca mijlocaș stânga sau al doilea vârf"

Internaționalul român speră să ajungă cât mai rapid la potențial maxim din punct de vedere fizic.

"Sper ca în 10 zile, maximum două săptămâni, să fiu gata și să pot juca. Sigur până la meciul cu Dinamo voi fi apt ca să pot juca.

Cât despre întâlnirea mea cu fanii roș-albaștrilor, sunt convins că nu voi fi primit cu flori, dar le transmit să mă judece doar după prestațiile din teren și să aibă încredere în mine. O să dau totul pentru Steaua", a completat Cristea pentru Digi Sport.

Chestionat care este postul în care se simte cel mai bine, "Prințul" a replicat:

"Cel mai bine mă simt mijlocaș stânga sau în spatele vârfului, ca al doilea atacant. Sunt jucător de atac, nu mi-e teamă de concurență".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑