Victoria Astrei cu CSU, ironizată de stelişti: "Dacă noi câştigam aşa, eram desfiinţaţi"



031 октября 2015

 

**VIDEO** Victoria Astrei cu CSU, ironizată de stelişti:

Astra şi-a consolidat primul loc în Liga 1, după victoria controversată obţinută pe teren propriu cu CSU Craiova, scor 1-0. Aflaţi printre rivalii echipei lui Marius Şumudică în cursa pentru titlu, steliştii nu au ratat ocazia de a trimite săgeţi către giurgiuveni.

"Nu ne interesează ce face Astra, dar maniera în care a câştigat spune multe. Dacă noi câştigam cu ajutorul arbitrului, toate televiziunile şi ziarele ne desfiinţau.

După meciul de ieri, nimeni nu a zis nimic de modul în care au marcat şi au câştigat", a declarat Nicuşor Stanciu, înaintea partidei cu CFR Cluj, care va avea loc duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Deşi nu se mai bucură de sprijinul fanilor decât în meciurile din deplasare, roş-albaştrii sunt hotărâţi să facă totul pentru a-şi apăra titlul în Liga 1.

"Nu avem sprijinul galeriei din cauza problemelor cu sigla. E normal să avem fani în alte oraşe. Noi ne bucurăm când umplem stadioanele în deplasare, pentru că ştim că majoritatea vin pentru noi.

Noi ne vedem de treaba noastră şi încercăm să câştigăm fiecare meci, pentru că suntem doar noi şi trebuie să ne luptăm cu toţi şi să câştigăm un nou campionat", a spus mijlocaşul campioanei.

Meciul CFR Cluj - Steaua, din etapa a 16-a a Ligii 1, se va disputa duminică, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑