Incidente la meciul dintre Petrocub şi Zimbru. Suporterii s-au bătut între ei, dar şi cu poliţia (VIDEO)



031 октября 2015

 

Incidente în timpul meciului dintre Petrocub şi Zimbru Chişinău. Suporterii galben-verzilor s-au bătut cu fanii din Hânceşti, dar şi cu poliţia. Violenţele au început după ce jucătorul echipei Zimbru, Alexandru Starîş l-a agresat pe un copil de mingi. Partida a fost întreruptă pentru 5 minute.

"Scorul nu era în favoarea noastră, el ţinea mingea. Nu ne aranja situaţia. De acea am vrut să iau balonul, nu trebuia să mai fac aşa ceva. S-a primit urât", a recunoscut Alexandru Starâş.

După aceste incidente, președintele echipei din Hâncești, Mihai Usatîi a dorit să scoată echipa de pe teren, dar jucătorii s-au opus.

"Toţi au văzut cum un fotbalist de la Zimbru l-a înjosit pe un copil. O să mă adresez la poliţie. El a venit cu mingea şi l-a lovit de trei ori în cap. Am fost nevoit să ajung pe teren să opresc fanii de la Zimbru au intrat şi ei în teren. Oraşul Hânceşti e unul plin cu judocani. Trebuia să-i îi opresc pe toţi că dacă judocanii noştri se implicau în bătaie nu ştiu ce se întâmpla", a spus preşedintele Petrocub, Mihai Usatîi.

Zimbru s-a impus la final în faţa formaţiei Petrocub cu scorul de 2-1 după ce a fost condusă cu 1-0 până în minutul 80. Vladimir Ambros a deschis scorul în minutul 26 prin Vladimir Ambros, care a marcat din penalty, iar Zimbru a egalat prin același Starîş.

Galben-verzii au marcat golul victoriei în al şaptelea minut de prelungiri. Calu a reuşit să înscrie din lovitură liberă.

"O victorie frumoasă. Îmi place foarte mult aşa ceva şi la jucători se pare că la fel le place să obţină victoriile în ultimul minut. Sunt toţi mulţumiţi, toţi fericiţi. A fost un meci greu, ştiam că e dificil de jucat aici pentru că e un adversar dur care luptă pentru fiecare balon", a declarat antrenorul Zimbru, Ştefan Stoica.

După meci, Usatîi a declarat că ar putea scoate echipa din campionat din cauza arbitrajului.

"Arbitrul şi-a bătut joc de noi. A segmentat acest meci. Nu mă interesează scorul, poate fi şi 10-0, dar nu vreau să fiu aşa înjosit. Săptămâna viitoare vom lua decizia dacă vom continua evoluţia în campionat cu echipa de seniori", a adăugat preşedintele echipei din Hânceşti.

Zimbru a urcat pe locul doi în clasament şi a rămas la un punct în spatele liderului Sheriff, care a învins pe teren propriu Academia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑