Cuptor Ludmila și-a revenit după accidentare



030 июля 2015

Cuptor Ludmila și-a revenit după accidentare. Gimnastica a adus trei din cele 12 medalii cucerite de România la Jocurile Europene de la Baku, deşi din lotul delagaţiei noastre nu au făcut parte cele mai importante sportive.

Ludmila Cuptor a fost accidentată, însă acum şi-a revenit şi se antrenează normal cu restul fetelor la Constanţa, la fel cum face și multipla campioană Cătălina Ponor.

"Obiectivele mele sunt să-mi revin la cota maximă și să progresez cât mai bine, să-mi ajut echipa cât pot de bine și pe individual compus să performez cât mai bine", a spus Cuptor Ludmila Ludmila Cuptor.

Cătălina Ponor se antrenează şi ea pentru a reveni la forma care a consacrat-o. La 27 de ani, sportiva s-a decis să revină în sală, iar ambitiile sunt mari. Ponor are în palmares cinci medalii olimpice, cucerite în 2004, la Atena şi în 2012, la Londra.

"Sunt foarte mari speranțe, plec optimistă spre acest obiectiv", a spus și Ponor.

Ludmila Cuptor

Cuptor Ludmila și Ponor Cătălina se pregătesc acum pentru cel mai important eveniment al anului preolimpic. În octombrie, sportivele vor să cucerească foarte multe medalii la Campionatul Mondial de la Glasgow.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑