Corona Brașov vrea titlul



Rămasă fără Oltchim şi armata sa de vedete, Liga Naţională de Handbal Feminin are mai multe pretendente la titlu. Corona Braşov nu face excepţie şi, cu o nouă conducere, şi-a depus candidatura la primul loc.

Handbalistele de la Corona Braşov s-au reunit sub comanda unei noi conduceri - Aurelian Roşca a fost adus în locul Marianei Târcă pe banca echipei. Obiectivul Coronei în Liga Nationala e o clasare în primele trei locuri, la care se adaugă finala Cupei şi o participare cât mai lungă în Cupa Cupelor.

Aurelian Roşca, antrenor la Corona Braşov, speră la un sezon de succes alături de handbalistele sale: "E o provocare, ne dorim un an bun, să ne realizăm obiectivele. Avem un lot bun de jucătoare"

Campioana ultimelor 7 ediţii din Liga Naţională, Oltchim, s-a transformat în HC Oltenia şi s-a despărţit de toate vedetele echipei. În condiţiile acestea, handbalistele de la Braşov şi-au depus candidatura în lupta pentru campionat. 

"Vor fi trei-patru echipe care se vor bate pe primele locuri și campionatul va fi mult mai disputat din acest sezon", spuneCamelia Balint, care a fost completată de colega Adriana Țăcălie:"Ne dorim să fim cât mai sus, să facem un an bun, să dăm tot ce avem mai bun și vedem la sfârșit"

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑