Donbaschet face spectacol în campionatul de baschet



010 decembrie 2012

Campioana Moldovei la baschet masculin, Donbaschet, a reuşit un nou meci de excepţie.

Campionii au învins in etapa a şaptea a Diviziei Naţionale cu 107-87, pe teren propriu, echipa Auto Red Rîbniţa. Lider autoritar al competiţiei este gruparea Gama Cahul, careî încă nu a cunoscut înfrîngerea. Donbaschet a avut viaţă grea în faţa tinerei echipe din Rîbniţa, Auto Red. Deşi a controlat meciul, la pauza mare campionii conduceau doar cu 44-42.

În partea secundă Donbaschet s-a dezlanţuit, repriza a treia fiind dominată autoritar. Diferenţa de scor creştea din minut în minut, iar înainte de ultimul sfert, baschetbaliştii din capitală conduceau deja cu 20 de puncte, scor 76-56.

Sfertul 4 a fost la fel de superb pentru campioni, Donbaschet umilindu-i pe cei de la Auto Red cu scorul total de 107-87. La gazde, cel mai bun pe teren a fost Eugen Nartov cu 26 de puncte acumulate, în timp ce pentru oaspeţi, Vladislav Salopa a înscris 28 de puncte.

Tot în această rundă la Cahul, lidera campionatului Gama a învins fără drept de apel formaţia Universităţii Tehnice, scor 83-63. În primul meci al etapei baschetbaliştii de la UASM au obţinut şi ei victoria. Aceştia i-au învins, pe teren propriu, pe cei de la Soroca Baschet cu 114-51.

sursă-protv.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑