UASM trece de Donbaschet în derby-ul campionatului masculin de baschet



016 decembrie 2012

Meci dramatic pentru campioana în exerciţiu la baschet masculin Donbaschet.

Echipa din Donduşeni a pierdut al doilea meci din acest sezon, cedând în faţa formaţiei chişinăuiene UASM, cu scorul de 83-72, într-o partidă disputată în capitală, fiind o restanţă din primul tur al Diviziei Naţionale. Donduşenenii au început cu dreptul meciul disputat la Complexul Sportiv Edilitate, reuşind să se distanţeze uşor de adversar în prima repriză.

Momentul spectaculos al partidei a fost oferit de către jucătorul agrarienilor Alexei Andrus, care a reușit să înscrie un coş de trei puncte de la jumătate de teren, odată cu semnalul sirenei. Astfel a doua repriză s-a încheiat cu scorul de 34-41 pentru Donbaschet.

Atmosfera s-a încins abia în a treia parte a meciului, când la doar 2 minute înainte de finalul reprizei, UASM a reuşit să-şi depăşească adversarul, scorul fiind de 58-57 pentru chișinăuieni, iar la sfârșit de repriză pe panou era 64-61.

Ce de-a patra parte a fost una dramatică pentru Donbaschet USM. Mingea nu intra în coşul adversarului, fapt care i-a permis UASM-ului să se distanţeze. Discipolii lui Alexandru Şestopal au dominat întreaga repriză şi au reușit să câştige meciul cu scorul de 83-72.

Aceasta este cea de-a doua înfrângere pentru Eugen Melnic şi compania, după ce au clacat în deplasarea de la Cahul, contra celor de la BC Gama.

Diana Bulai - jurnalsportiv.md

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑