Sorin Răducan se pregăteşte de startul Ligii a II-a din România



030 octombrie 2012

Baschetbalistul moldovean Sorin Răducan (foto alb), legitimat în România, la CSU Sibiu, a evoluat pe postul de pivot în partida amicală pe care formaţia secundă sibiană a susţinut-o în faţa celor de la LPS Focşani.

CSU Sibiu s-a impus cu scorul de 84-49, sub privirile antrenorului de la prima echipă, sârbul Dragan Petricevic. Răducan a fost folosit aproape pe toată durata partidei, pivotul de 2,10 metri fiind apreciat pentru evoluţia sa. El a venit în România după ce a evoluat mai mult timp în Italia, în ligile inferioare.

Sorin Răducan speră să facă pasul spre prima echipă, care evoluează în elita de dincolo de Prut. Deocamdată el va continua pregătirile alături de actualii coechipieri, urmând ca în perioada 9-11 noiembrie să ia parte la primul turneu al ligii secunde, fostul campionat naţional sub 23 de ani, care acum s-a transformat la indicaţia Federaţiei Române de Baschet.

Adversarele celor de la CSU Sibiu, în această competiţie, vor fi: Gaz Metan Mediaş, BC Mureş, Cuadriopol Braşov şi BC Miercurea Ciuc. În total, în liga a II-a din România sunt 24 de echipe, împărţite în cinci serii, după criterii geografice.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑