Suporterii au creat cozi în speranţa unui bilet la Moldova - Anglia



01 septembrie 2012

Visul de a vedea naţionala Angliei pe viu la Chişinău, a stârnit un interes enorm din partea suporterilor moldoveni.

Fani din toată ţară au creat cozi interminabile pentru a procura un tichet înaintea marelui meci de pe 7 septembrie. Oamenii au venit încă de la miezul nopţii pentru a fi siguri că vor urmări pe viu prestaţia lui John Terry, Frank Lampard, Steven Gerrard sau Michael Carrick.

Casele stadionului Zimbru s-au deschis sâmbătă, 1 septembrie de la ora 10:30. Primii norocoşi au fost şi cei mai rezistenţi. În ciuda unei nopţi nedormite, fericirea de a admira vedetele britanice nu are margini.

Fiecare persoană a avut dreptul să cumpere 5 bilete care variază între 70 şi 250 de lei. Mai puţini norocoşi au fost suporterii care au venit odată cu deschiderea caselor stadionului Zimbru. Deşi au văzut doar din maşină tricolul lui Terry, fanii speră să poată intra un posesia unui tichet şi să-l vadă la treabă pe starul lui Chelsea.

Meciul din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial dintre Moldova şi Anglia se va juca pe 7 septembrie la stadionul Zimbru, şi va începe de la ora 21:45. Până acum cele două seleţionate s-au mai duelat de două ori. Acum 16 ani pe defunctul stadion Republican Anglia a bătut Moldova cu 3-0, iar pe 10 septembrie 1997 la puţine zile după moarte Prinţesei Diana, Moldova a cedat pe celebrul Wembley cu 0-4.

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑