Fotbal Club Moldova debutează în Montreal, CanadaIncredibil, dar adevărat - la Montreal activează cu succes echipa de fotbal cu semnificativa denumire FC Moldova. Colectivul de amatori a fost constituit pe 23 mai 2009. E vorba de o formaţie, în componenţa căreia evoluează studenţi şi tineri specialişti, pasionaţi ai jocului cu balonul rotund, emigraţi în ultimii 2- 4 ani în ţara nord-americană.

FC Moldova şi-a anunţat prezenţa în competiţia municipală LIGA BROSSARD, MONTREAL, grupa valorică „B". Concurentele au susţinut deja meciurile etapei preliminare, în continuare urmînd să se dispute partidele de calificare pentru semifinala competiţiei.

Bilanţ îmbucurător pentru debutanta întrecerilor. În cele 16 jocuri susţinute FC Moldova a repurtat 12 victorii, a remizat trei partide, suferind o singură înfrîngere, în disputa cu lidera seriei, echipa College Lasalle. FC Moldola are la activ 37 de puncte, urmînd sa susţină următorul meci de calificare din semifinale în ziua de 18 aprilie.

La ora actuală FC Moldova se află în faza pregătirilor pentru etapa decisivă a competiţiei. Golgheterii echipei Oleg Obadă, cu 12 goluri marcate, Dorin Vasilică (8 reuşite), Gheorghe Vidraşcu şi Victor Temciuc (ambii cu cîte 6 goluri înscrise) doresc să-şi înscrie în palmares noi reuşite.

Indiferent de rezultatul final, membrii echipei de amatori FC Moldova au demonstrat deja că fotbalul este un mijloc eficient de propagare a modului sănătos de viaţă, contribuind totodată la stabilirea unor relaţii de prietenie şi colaborare dintre oameni de diferite vârste, confesiuni şi orientări politice.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ
Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑